Billetter til dette års Tylö og Helo Saunagus DM 2022 er i salg nu.
Køb din billet her

Velkommen.

Det er en fornøjelse for Det Danske Saunaselskab og Nørresundby Idrætscenter, at byde velkommen til de 16. åbne Danmarksmesterskaber i saunagus.

Næste DM i Saunagus 2022 vil blive afholdt i Nørresundby Idrætscenter fra fredag d. 13-14. Maj 2022

Tylö og Helo Saunagus DM 2022 i Nørresundby Idrætscenter

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Køb billet til Tylö og Helo Saunagus DM 2022

Tylö og Helo Saunagus DM 2022

Er en årlig konkurrence hvor de forskellige gusmester fra badeanlæggene rundt om i Danmark dyster om at blive den bedste i tre forskellige discipliner.
Det første DM blev afholdt i 2005, siden har mesterskaberne været afholdt hvert år i skiftevis Øst og Vest for Storbælt.
Der bliver konkurreret i disciplinerne: Klassisk gus, Showgus og Teamgus.

Klassisk gus: Er en Saunagus på max 12 minutter uden musik, sang, kostumer eller effekter. Der lægges vægt på de klassiske elementer som brugen af vand, is, æteriske olier, klassiske svingteknikker, samt udvikling og distribution af varmen. Der må benyttes håndklæde samt kvaste til fordeling af varmen, og der bør knyttes en fortælling til de benyttede dufte.

Showgus: Er som en klassisk Saunagus på max 15 minnutter. Her tilføres der en historie med musik, animationer, kostumer, koreografi, og effekter. Fokus er stadig på de klassiske elementer som brugen af vand, is, svingteknik, dufte samt udvikling og distribution af varmen. For at garantere en særlig oplevelse for publikum kan kreative showelementer og avanceret svingteknikker tilføjes.

Teamgus er som show, men med 2-3 gusmestre i aktion samtidig. Der bliver lagt vægt på elementerne i showgus og synkroniteten med sin makker.

Dommerne er særligt udvalgt, de repræsentere alle fra badeanlæg, tidl. gusmester og bade institutioner nøje udvalgt af Det Danske Saunaselskab.

Vært Saunagus DM 2022:

Guld sponsorer:

Sølv sponsorer:

Saunagus DM udføres og drives af: