TylöHelo Saunagus DM 2019

 

Velkommen.

Det er en fornøjelse for Det Danske Saunaselskab og Nørresundby Idrætscenter, at byde velkommen til de 15. åbne Danmarksmesterskaber i saunagus.

Næste DM i Saunagus 2019 vil blive afholdt i Nørresundby Idrætscenter fra lørdag d. 11. maj 2019. Mødetid lørdag kl. 08.00 (1. gus kl. 09.00), afslutning søndag d. 12. maj kl. 14.30.

DM i Saunagus 2019 i Nørresundby Idrætscenter

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

TylöHelo Saunagus DM 2019

Er en årlig konkurrence hvor de forskellige gusmester fra badeanlæggene rundt om i Danmark dyster om at blive den bedste i tre forskellige discipliner.
Det første DM blev afholdt i 2005, siden har mesterskaberne været afholdt hvert år i skiftevis Øst og Vest for Storbælt.
Der bliver konkurreret i disciplinerne: Klassisk gus, Showgus og Teamgus.
I Klassisk må gusmesteren ikke give noget til deltagerne, ikke anvende musik, sang eller lyseffekter, kun 5 kg. vand/is og æteriske duftolier samt saunakvaste må anvendes. Gusmesteren hælder vand på de varme sten på ovnen, iblandet gode dufte. Dampen med duftene fordeles i hele saunaen med et håndklæde el. lign. Og der knyttes en fortælling til duftene. Gusen må vare maks. 10 min.
I showgus gøres det samme, men her er udklædning, lyseffekter og lydeffekter som f. eks. musikledsagelse, samt uddeling af effekter som smagsprøver, cremer el. lign. også tilladt. Der må maks. Bruges 8 kg. vand/is og varigheden er maks. 15 min.
Teamgus er som show, men med 2 gusmestre i aktion samtidig. Der bliver lagt vægt på elementerne i showgus og synkronien med sin makker.
Dommerne er særligt udvalgt, de repræsentere alle fra badeanlæg, tidl. gusmester og bade institutioner nøje udvalgt af Det Danske Saunaselskab.

BILLETTER ER I SALG NU! Køb din billet i dag!

Guld sponsorer:

Sølv sponsorer:

Vores samarbejdspartnere: