Indbydelse 2017

Velkommen.

Det er en fornøjelse for Det Danske Saunaselskab og Bjerringbro Idrætspark at byde velkommen til de 13. åbne Danmarksmesterskaber i saunagus med tilhørende minimesse.

Der gøres opmærksom på, at dette DM er kvalificerende til VM, og hvis en gusmester vil deltage i kvalifikationen, skal præsentationen af navn, tema og dufte m.m. siges på dansk og engelsk og der vil være 2 internationale dommere til stede.

Deltagelsen i VM kan til/fra vælges ved tilmeldingen og er bindende.

Regler:
Konkurrencerne afholdes efter de af dommerkollegiet udarbejdede regler og bedømmelseskriterier, sidst reviderede i december 2016, du kan se dem her(!), med tilhørende bilag, samt nedenstående tillægsregler.
Se også de nye gennemarbejdede bedømmelseskriterier
Vestre Ringvej 7, 8850 Bjerringbro
Tlf. 30 34 18 36
Hjemmeside link: http://www.bjerringbroip.dk
E-mail: svommehal@bjerringbroip.dk

Dato: Fredag d. 28. april 2017. Mødetid fredag kl. 09.00 (1. gus kl. 11.00), afslutning søndag d. 30. april kl. 14.30.

Præmier:

De sædvanlige saunasten med plakette til de 3 bedst placerede i hver klasse (kun en i teamgus) sponserede af SagaTrim + ekstrapræmier donerede af udstillere/sponsorer til de bedst placerede i hver klasse samt diplomer til alle deltagere.
Foreløbig sponserer DM Wellness æteriske olier til vinderne i Klassisk-, Show- og Team-gus, disse uddeles af indehaver af DM Wellness, Dorte Møller.

Tillægsregler:

Du kan se tillægsreglerne her

Praktiske informationer:

Der er plads til 70 personer i konkurrence saunaen og der bruges samme sauna til alle klasser.
Der er 3 bænke på 3 vægge, Lofthøjde: 2,4 m, Dansegulv: 2,5 X 1,5 m foran ovnen. Belysning: Der er forskellige lyseffekter med farvet lys bagved bænkene, farvet lys omkring ovn og UV-lys i loftet. Saunaen kan mørklægges. Se i øvrigt målskitse og foto sidst i denne indbydelse! Afkølingsmuligheder: Der er koldt vands dyppekar og brusere uden for saunaen (udendørs).

Lyd: Der er indbygget musikanlæg med 5 højttalere. Lydstyrken kan reguleres inde fra saunaen.
Video forefindes ikke. Tilslutningsmuligheder: Computer er tilsluttet i depot ved siden af saunaen der kan tilsluttes med USB stik, mobiltelefon og tablet, dog anbefaler vi USB stick!
Alle deltagende gæster skal sidde på et håndklæde el. lign. der dækker hele kroppen, hvor den kan berøre bænkene.

Æteriske olier: DM Wellness opstiller en bar med æteriske olier og giver 3 x 50 ml til hver gusmester der deltager til brug under konkurrencen. Det anbefales, at gusmestre, der vil gøre brug af dette tilbud, gør sig bekendt med oliernes duft og styrke ved, at bestille olier hos http://dm-wellness.com/ til brug for træningen før DM.

Tilmelding for gæster/hjælpere/udstillere:

Gæster kan købe billetter her

Som udstiller tilmelder du dig til Bjerringbro Idrætspark, tlf. 30 34 18 36 mail: svommehal@bjerringbroip.dk

Tilmeldingsfristen for gæster/hjælpere er 1 uge før DM.

Kontakt:

Konkurrence sekretariat (for gusmestre og dommere): Michael B. Jensen, tlf.: 22990493, E-mail: detdanskesaunaselskab@gmail.com

Konkurrencesaunaen ser således ud:

110 cm

Målskitse af saunaen:

 

 

 

 

 

OBS: Badeanlæg, der ønsker at være vært i 2018 (helst Øst for Storebælt), skal ansøge om det med en mail til sekretariatet senest 2 uger før DM. På evalueringsmødet umiddelbart efter DM, vil dommerpanelet tage stilling til, hvilket badeanlæg, der får æren. Skriv til: detdanskesaunaselskab@gmail.com

Vel mødt til et brag af en sauna weekend i Bjerringbro!

Diana Mauersberger, Bjerringbro Idrætspark og Michael Besnier Jensen, Det Danske Saunaselskab.

DU kan se den originale indbydelse og downloade den her: DMsaunagus-indbydelse-tillægsregler-2017VM