Tylö Saunagus DM 2018 i Lalandia, Rødby’s Aquadome.

 

Velkommen.

Det er en fornøjelse for Det Danske Saunaselskab og Lalandia, Rødby at byde velkommen til de 14. åbne Danmarksmesterskaber i saunagus. Dette DM er kvalificerende til VM, og hvis en gusmester vil deltage i kvalifikationen, skal præsentation af navn, tema og dufte m.m. siges på dansk og engelsk. Deltagelsen i VM kvalifikationen kan til/fra vælges ved tilmeldingen og er bindende. Der vil være 2-3 internationale dommere til stede til hver gus.

Regler:

Konkurrencerne afholdes efter de af dommerkollegiet udarbejdede regler og bedømmelseskriterier, sidst reviderede i december 2017, se: https://saunagus-dm.dk/, med tilhørende bilag, samt nedenstående tillægsregler. Se også de nye (2017) gennemarbejdede bedømmelseskriterier samme sted (er under behandling i AufgussWM, ændringer kan komme ca. 1. februar)

Adresse:

Lalandia, Rødby, Lalandia Centret 1, 4970 Rødby

Tlf. 54610500

Hjemmeside link: https://www.lalandia.dk/da-dk/r%C3%B8dby

E-mail: lalandia@lalandia.dk

Dato: Fredag d. 13. april 2018. Mødetid fredag kl. 14.00 (1. gus kl. 16.30), afslutning søndag d. 30. april kl. 13.30.

Overnatningsmuligheder:

Lalandia kan tilbyde følgende hustyper under jeres ophold:

Comfort 4 feriehus v/max. 4 personer til kr. 2.531,00 pr. hus

Nordic 3 feriehus v/max. 3 personer til kr. 2.191,00 pr. hus

Nordic 5 feriehus v/max. 5 personer til kr. 2.871,00 pr. hus

Nordic 6 feriehus v/max. 6 personer til kr. 2.939,00 pr. hus

Comfort 8 feriehus v/max. 8 personer til kr. 3.636,00 pr. hus

Nordic+8 feriehus v/max. 8 personer til kr. 4.214,00 pr. hus

Priserne er inklusive slutrengøring samt fri adgang til Aquadome.

På ovenstående huspriser har vi fratrukket 15 % i rabat til deltagere og gæster.

For at få denne rabat skal der blot oplyses en kampagnekode

”saunagus2018” ved henvendelse til vores salgsafdeling på tlf. 54 61 05 00

Miljøafgift (el og vand) afregnes efter forbrug ved afrejse.

Vi gør venligst opmærksom på, at feriehusene er fritaget for moms.

Feriehusene er til jeres rådighed fra kl. 15.00 på ankomstdagen og til kl. 14.00 på afrejsedagen.

Der er mulighed for at leje sengelinned til kr. 85,00 pr. sæt

Se endvidere mere omkring vores feriehuse på nedenstående link.

https://www.lalandia.dk/#/book

Entre priser i øvrigt:

For både gusmestre, hjælpere og gæster gælder, at hvis de ikke booker overnatning hos Lalandia, så er entreprisen kr. 150,- (normalpris kr. 220,-) per dag. Rabatprisen fordrer dog, at man siger, at man er medlem af Det Danske Saunaselskab (kontingent kr. 150,- per år). Der kan lejes ekstra håndklæder for kr. 15,-/stk.

Forplejning:

Morgenmad: Lalandia kan tilbyde morgenmadsposer til afhentning i Lalandia Supermarked (bringes

IKKE ud), bestående af:

2 x Rundstykker, 3 x smør (små pakker), 2 x marmelade (små pakker), 4 x ost

(små pakker), ¼ mælk, 1 pose kaffe, 2 stk. filterposer, 2 x thebreve, ¼ juice

Tilbydes til kr. 55,00 pr. person

Fredag Kl. 19.00 Fælles spisning i Digehuset, Lalandia tilbyder en dagens ret til kr. 95,- pr. person ekskl. drikkevarer. Tilmelding nødvendig!

Frokost lørdag Kl. 13.00: Lalandia tilbyder en sund frokostboks, der kan leveres til Aquadome til kr. 75,- pr. person incl. en kildevand. Eller Pizzabuffet med salat i Restaurant Il Bambino til kr, 105,- pr. person incl. 1 vand/sodavand pr. person. Tilmelding nødvendig til begge dele!

Lørdag Kl. 20.00: Aftenbuffet i ”Il Bambino” (det bagerste lokale), Buffet bestående af: Spændende salater, udvalg af tapas og brød, friskbagt pizza, friskvendte pastaretter (wok), forskellige slags kød stegt på spid, kartofler, saucer og varme grønsagsretter. Fra lavagrill grillet fisk, kød og pølser. Dessert: Lækker Tiramisu, softice med drys og saucer samt frisk frugt.

Denne buffet kan Lalandia tilbyde til kr. 159,00 pr.person. Tilmelding nødvendig! Al madbestilling til tlf. 54610592 eller 54610595.

Præmier:

De sædvanlige saunasten med plakette til de 3 bedst placerede i hver klasse (2 i teamgus) sponserede af SagaTrim (se: http://sagatrim.dk/sauna—damp-/sauna-pro ) + ekstrapræmier donerede af udstillere/sponsorer til de bedst placerede i hver klasse samt diplomer til alle deltagere. 

Tillægsregler:

Der kan deltage 12 gusmestre i Klassisk gus, 10 gusmestre i Show gus og 5 hold i Team gus. Danmarksmestrene fra sidste år er automatisk sikret en plads uden evt. udtagelseskonkurrence. Hvis der tilmeldes flere, skal der afvikles udtagelseskonkurrencer Øst og/eller Vest for Storebælt. Disse udtagelser skal afholdes senest 2 uger før DM. Hvis der skal afholdes udtagelseskonkurrencer, annonceres det ved tilmeldingsfristens udløb. For deltagere Vest for Storebælt er Bjerringbro Idrætspark vært, for deltagere Øst for Storebælt er Glostrup Svømmehal vært.

Efter de indledende gus, tælles point, og de 3 bedste i klassisk gus, de 3 bedste i showgus og de 2 bedste i teamgus går videre til finale gusene. (Under forudsætning af, at alle gusene er besatte, se i øvrigt de generelle regler!)

Der kan ikke leveres knust is, 5 kg vand/is til Klassisk og 8 kg vand/is til Showgus/Teamgus er tilladt.

Praktiske informationer:

Der er plads til 80 personer i konkurrence saunaen og der bruges samme sauna til alle klasser.

Bænkene er i ”L” form med 4 etager på den lange led og 3 etager på den korte led, Lofthøjde: 2,4-2,5 m, Dansegulv: rundt om ovnene.

Is: Der kan desværre ikke leveres knust is.

Afkølingsmuligheder: En vandslange lige uden for saunaen, ellers de normale brusere ved omklædningen.

Belysning: Der er ikke mulighed for specielle lyseffekter. Der kan ikke mørklægges. Se i øvrigt foto sidst i denne indbydelse!

Lyd: Der er ikke p.t. indbygget musikanlæg, så gusmestrene må selv sørge for musikanlæg, bluetooth højttalere anbefales.

Video forefindes ikke.

Alle deltagende gæster skal sidde på et håndklæde el. lign. der dækker hele kroppen, hvor den kan berøre bænkene. Og siddehåndklæderne skal udskiftes inden de bliver ”sure”!

Æteriske olier: Der må kun bruges ægte æteriske olier i h. t. reglerne, ingen mentol krystaller.

Tilmelding for gusmestre:

Tilmeldingsfristen for gusmestre udløber tirsdag d. 13. februar 2018 kl. 12.00, tilmelding kan foretages på https://saunagus-dm.dk/ hjemmesiden. Her findes et link til https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=8770447363 , som du også kan tilmelde dig på. Husk at levere et pasfoto af dig selv til ID kortet til detdanskesaunaselskab@gmail.com! Hvis du tidligere har deltaget, har vi muligvis dit foto!

Prisen for deltagelse for gusmestrene er i år sat ned til kr. 100,- per person + et lille gebyr til Place2book. De 100 kr. er kun til dækning af administrations og PR omkostninger da prisen er ekskl. forplejning i konkurrencetidsrummet, se særlige forplejningstilbud fra Lalandia.

Når du tilmelder dig eller dine gusmestre, så bemærk venligst, at der først skal udfyldes kontaktoplysninger for hver gusmester og derefter kontaktoplysninger for bestilleren, som også er den der skal betale!

Udenlandsk deltagelse (ikke statsborgerskab, men badeanlæggets adresse!) accepteres kun såfremt der er ledige pladser ved tilmeldingsfristens udløb. Eftersom alle konkurrencer foregår i samme sauna, kan der dispenseres fra reglerne, således at man kan deltage i både Klassisk saunagus, Show saunagus og Team saunagus, dog stadig kun i maks. 2 klasser.

Bekræftelse på deltagelsen og underretning om evt. udtagelseskonkurrence udsendes fra sekretariatet umiddelbart efter tilmeldingsfristen. 

Tilmelding for gæster/hjælpere:

Via https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=48092f2d08 . Se evt. også https://saunagus-dm.dk/ for bestilling af gusbilletter.

På grund af skarp adskillelse mellem Lalandias booking system og vores hidtidige prissystem, skal entreen købes hos Lalandia, enten ved bestilling af hus eller med dagsbillet(ter). Derfor skal der bestilles gusbilletter på Place2Book.

Tilmeldingsfristen for gæster/hjælpere er 1 uge før DM.

Kontakt:

Konkurrence sekretariat (for gusmestre og dommere): Michael B. Jensen, tlf.: 22990493, E-mail: detdanskesaunaselskab@gmail.com

OBS: Badeanlæg, der ønsker at være vært i 2019 (helst Vest for Storebælt), skal ansøge om det med en mail til sekretariatet senest 2 uger før DM. På evalueringsmødet umiddelbart efter DM, vil dommerpanelet tage stilling til, hvilket badeanlæg, der får æren. Skriv til: detdanskesaunaselskab@gmail.com

Vel mødt til et brag af en sauna weekend i Rødby!

Det Danske Saunaselskab & Lalandia, Rødby.

Download tillægsregler og indbydelse