TylöHelo Saunagus DM 2019

 

Sidste frist for tilmelding

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

GUSMESTER TILMELDING

Tylö Saunagus DM 2019 i Nørresundby Idrætscenter

Gusmester tilmelding

 

Prisen for deltagelse for gusmestrene er kr. 450,- per person for medlemmer af Det Danske Saunaselskab eller gusmestre, der er tilmeldt via et støtte/firma medlem + et lille gebyr til Place2book. Prisen er inkl. forplejning om lørdagen. Uden medlemskab er gebyret kr. 900,-! Indmeldelse kan ske på hjemmesiden: https://saunaselskab.dk/indmeldelse/ betalingsmåde findes på samme side. (kontingent kr. 150,- per år for personligt medlemskab).

Når du tilmelder dig eller dine gusmestre, så bemærk venligst, at der først skal udfyldes kontaktoplysninger for hver gusmester og derefter kontaktoplysninger for bestilleren, som også er den der skal betale!

Udenlandsk deltagelse (her tæller statsborgerskab, herefter badeanlæggets adresse!) accepteres kun såfremt der er ledige pladser ved tilmeldingsfristens udløb.

Bekræftelse på deltagelsen og underretning om evt. udtagelseskonkurrence udsendes fra sekretariatet umiddelbart efter tilmeldingsfristen.

Tilmelding for udstillere/hjælpere:

Via Place2book for bestilling af gusbilletter.

På grund af skarp adskillelse mellem Nørresundby Idrætscenter booking system og vores hidtidige prissystem, skal entreen købes hos Nørresundby Idrætscenter. Derefter kan der bestilles gusbilletter på Place2Book. Link her til udgives umiddelbart efter gusmestrenes tilmeldingsfrist, med en speciel indbydelse til publikum.

Tilmeldingsfristen for gæster/hjælpere er 1 uge før DM.

Vel mødt til et brag af en sauna weekend i Nørresundby Idrætscenter!

TylöHelo, Det Danske Saunaselskab & Nørresundby Idrætscenter.

 

Sidste frist for tilmelding

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

GUSMESTER TILMELDING

Download indbydelse her